Gå til hovedinnhold
Janelle Monáe, Taraji P. Henson og Octavia Spencer i Hidden Figures

Strikkekinofestivalen 2017


Henter programmet...

Velkommen til Strikkekinofestivalen 2017

 

Lørdag 4. mars gjentar vi suksessen med strikkekinofestival! Vi viser to filmer som strikkekino, altså kinovisninger hvor man kan strikke i vei mens man ser film!

Vi viser Jackie kl.12.00 (for de som har Festivalpass 1)  og kl.14.00 (for de som har Festivalpass 2) og førpremiere på Hidden Figures kl.17.00 (felles for alle).

Billettsalget er nå avsluttet.

Alle med festivalpass er med i trekningen om flotte premier. Oversikt over vinnerne kan dere finne liste på i foajeen på glassdør like ved Garnhuset stand klokken 13.30.

 

I kinofoajeen kan du møte:

Strikkedesigner og forfatter Tone Loeng som akkurat har gitt ut boken Sagakofter.

Strikkedesigner og forfatter Marianne Jansson Bjerkmann - på instagram kalt Knitsandpieces. Hun viser modeller og selger mønster på Garnhusets stand.

Strikkedesigner Jeanett Pedersen fra SiSiVedesign. Viser modeller og selger mønster.

Strikkedesigner, strikkekinoinitiativtaker og Bladet Garn Gründer Solveig Engevold Gausdal og strikkedesigner og strikkekinoinitiativtaker  Tea Granhaug Græsby, de to har siden Trivelig og Surrehue på Facebook. De står på stand med Unni Cathrine Eiken, strikke-designer, redaktør av Bladet Garn og innehaver av nettbutikken Malsen og Mor. De selger bl.a. Bladet Garn på sin stand.

Linda Bang fra Emmila Design med sine designbeskyttede strikkenett.

Rachel Simons fra Yager and May selger Strikkesåper.

Husflidslaget i Fredrikstad stiller også med stand.

 

Strikkeveileder:

I år vil Christine Tofteberg Sørmo fra Garnhuset være strikkeveileder hele dagen. Av henne kan du få strikketips eller hjelp til det prosjektet du ikke kom videre på. Hun kan vise deg magic loop teknikken, hælfelling, strikking av tommel med mer.

 

Med festivalpasset får du tre festivaltilbud:

• Garnhuset Fredrikstad gir 20 % på et kjøp på stand eller i butikken, som er åpen 9.00-17.00 på festivaldagen. Rabatten gjelder på ordinære varer.

• Flamingo Garn og Hobby gir 20 % på et kjøp på stand eller i butikken, som er åpen 9.00-17.00 på festivaldagen. Rabatten gjelder på ordinære varer.

• Jorunns garn og gaver gir 35 % på alpakkagarn fra Drops og 20 % på annet Dropsgarn på stand.

Husk å ta med kontanter, det er ikke alle standene som har bankterminal.

 

Strikkekafé i Kafé Bendik (i andre etasje i kinofoajeen) kl.10.00-17.00. Lunsj serveres kl.12.00 for de som har Festivalpass 2 og kl.14.00 for de som har Festivalpass 1. Festivalpasset inkluderer baguett, mineralvann, kaffe og kake. Hvis du vil ha glutenfri eller vegetarisk baguett kan du gi beskjed til Kristinalerod@hotmail.com innen 24. februar.

 

I år kan de som vil være med en tur på Peppes fra klokka 19.30 etter siste film. Her velger man mat etter egen smak og lommebok. Påmelding innen 24.2. til Kristinalerod@hotmail.com slik at vi kan reserve plass så vi kan sitte samlet.

 

Vil du være med å strikke lapper til Ull & omtanke? Oppskrift finner du her https://www.facebook.com/ullogomtanke/  og lappene kan leveres i kurver ved trappen opp til kafé Bendik på festivaldagen.