ABBA: The Movie - Fan Event / Musikk på Fredrikstad kino

Vi viser musikkfilmen "ABBA: The Movie - Fan Event" her på Fredrikstad kino.
 
Visninger:
Søndag 17. desember kl. 15:30, billetter finner du her!
Tirsdag 19. september kl. 18:00, billetter finner du her!
 
Opplev tidenes begivenhet når "ABBA: The Movie" danser inn på Fredrikstad kino for en spesiell to-dagers fansbegivenhet!
 
Fanget av regissør Lasse Hallström under deres ekstremt vellykkede turné i Australia, vil den nylig remastrede filmen ta deg med på en reise tilbake til 1970-tallet da disco hersket og ABBA var kongelige. Filmen inkluderer bakscenemateriale samt fullverdige opptredener av noen av ABBA's største hits, inkludert "Dancing Queen", "SOS", "Name Of The Game" og "Waterloo", og gir deg et sjeldent innblikk i det enormt vellykkede bandet på høyden av deres popularitet.
 
Underhistorien er en mokumentar-stil historie om en landlig radiodiskjockey som prøver å få til et intervju med bandet. Mens fristen nærmer seg, blir det en humoristisk blanding av tilfeldigheter og feil fra den unge DJ-en som er belastet med å få det ettertraktede intervjuet, mens ABBA's dedikerte livvakt gjør alt han kan for å hindre det fra å skje.
 
Denne fansbegivenheten inkluderer også eksklusivt ekstramateriale, inkludert innsikt fra skaperne av den fenomenalt vellykkede London-baserte konserten ABBA: Voyage, samt et glimt av ABBA The Museum i Stockholm, sangtekstvideoer fra hitlåter og svært sjeldent bakomfilmmateriale fra forberedelsene til turnéen i 1977.
 
Medvirkende: Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Robert Hughes, Stig Anderson Regissør: Lasse Hallström
Publisert
12. september 2023
Skrevet av