Barnas teaparty: Sylvanian Families Filmen: Den Store Gavejakten

Vi inviterer til "barnas teaparty" hvor vi viser "Sylvanian Families Filmen: Den Store Gavejakten" fredag 19. juli kl. 13:00 (filmstart 14:00) her på Fredrikstad kino.
 
Vi stiller i stand teaparty for barna hvor vi serverer iste og kaker i kinofoajeen før vi viser filmen.

Vi oppfordrer alle til å ta med sin egen Sylvanian Families-figur.. kanskje er det en liten overraskelse til alle som har med sin egen figur.
 

Nå kommer de populære figurene fra Sylvanian Families endelig på kino!
Nå kommer den årlige Stjernefestivalen til Sylvanian Village. Alle gleder seg til Stjernefestivalen, men Freya fra familien Sjokoladekanin er bekymret. Mammaen hennes har bursdag samme dag som festivalen, og Freya klarer ikke finne på en fin gave til henne. I tillegg har Freya fått i oppgave å forbedre festivalens høydepunkt. Hun skal velge Årets Tre. Vil hun lykkes med å finne en gave til mammaen sin og velge Årets Tre?
 
Sylvanian Families Filmen: Den Store Gavejakten er basert på den populære japanske leke-serien, hvor søte dyrefigurer lever som mennesker og bor i Sylvanian Village. Her er alle snille mot hverandre, elsker naturen og familiene sine. Familien Sjokoladekanin er den mest populære av de 100 familiene, og i alt er mere enn 200 millioner figurer blitt solgt fordelt over 70 forskjellige land.
 
Aldersgrense: Tillatt for alle.
Publisert
02. juli 2024
Skrevet av
Cathrine Haugen