Slik kjøper du billetter:

Vi anbefaler at du kjøper billetter her på nettsidene eller ved å laste ned Fredrikstad Kino-appen. Fordelene ved å kjøpe billetter på nett eller app er blant annet at du kan bruke den tiden du vil til å se over filmer og forestillinger og velge den filmen og tiden som passer for deg, og du kan se trailere, lese om filmen og se aldersgrense. Du kan også velge de plassene i salen du selv ønsker og ikke minst så er det ingen hentefrist, du kan ha billettene på mobilen din eller skrive dem ut, og trenger ikke gå innom billettluka for å hente billetter. Salget på nett og app er også døgnåpent, 365 dager i året.

Hvis du har kjøpt billetter på nett men ikke har mottatt epost med billettene kan du sjekke om de har blitt tatt av spam-filteret og havnet i useriøs epost-boksen. Finner du dem heller ikke der kan du kontakte post@ebillet.no så hjelper de deg.

Hvis du vil kjøpe billettene dine direkte i billettluka på kinoen, er den åpen mandag-torsdag kl.11.30-21.30, fredag kl.11.30-23.00, lørdag kl.12.00-23.00 og søndag kl.12.00-21.30. Ved ferier, høytider og lignendene kan det være utvidet åpningstid. 17. mai og Julaften er kinoen stengt. Hvis du ønsker å ringe billettluka å bestille billetter er telefonnummeret 69306090, og du kan ringe innenfor de nevnte åpningstidene. Vi gjør oppmerksom på at det ved kø i billettluka kan ta tid å komme frem på telefon, da er det bedre å prøve igjen litt senere, eller kjøpe på nett om du har mulighet til det.

Foreløpig selger vi kun billetter til normalpris på nett, så hvis du skal ha for eksempel honnørbilletter eller ledsagerbilletter får du det ved å ringe billettluka å bestille. (Vi ser på ulike løsninger for å tilby noen av spesialprisene på nett, og vil oppdatere informasjonen her når det eventuelt er i orden.) Noen typer gavekort og Norgesbilletter kan benyttes på nett, men om du har gule Gavebilletter eller røde fribilletter kan de bare brukes i billettluka.

Dersom du har spørsmål til kinoen som ikke haster kan du kontakte oss på kino@fredrikstad.kommue.no . Den eposten sjekkes normalt i kontortiden mandag-torsdag. Har du spørsmål som haster litt mer svarer vi som regel raskere på Facebook: www.facebook.com/fredrikstadkino , men der tar vi ikke i mot bestillinger.

Fredrikstad Kino finner du i nedre del av Rådhuset i Fredrikstad, som ligger mellom Domkirken og Gågata, noen få meter fra Bryggepromenaden.

Publisert
01. januar 1970
Skrevet av