Bjørnar Spydevold - O helga natt

Om arrangementet

Dørene åpner 1 time før | Varer ca 90 minutter

Julekonserten ”O´Helga natt ”

Bjørnar Spydevold med Heidi Gjermundsen Broch og Cantare Vocalensemble i Østre Fredrikstad kirke i Gamlebyen den 21 og 22.Desember 2019.

For 20. året på rad er det julekonsert i Østsiden kirke. Når det er blitt så mange år på rad, er det for lengst blitt en tradisjonskonsert. For mange er denne konserten blitt en fast del av julefeiringen.

Det har også blitt en meget hyggelig tradisjon at Heidi Gjermundsen Brock på ny skal være gjest på konserten. Dette er 4.året på rad hun er med. Heidi er en helt fantastisk sanger og skuespiller, ja, en komplett artist. Har gjort store roller i blandt annet ”Piaf”, ”Evita”, ”Next to normal” og ”Mamma Mia”. Har vunnet Heddaprisen og teaterkritikerprisen. Er stadig å se på NRK TV med feks. Krinkastingsorkesteret. Har vært med i programmet ”Stjernekamp” . ”Beat for Beat” har hun også vært innom flere ganger .

Så er jeg også heldig å ha med Cantare Vokalensemble fra Fredrikstad. Et super kor bestående av ca 25 jenter . De har vunnet priser i flere internasjonale sangkonkurranser, .Jeg har med noen av de beste musikere det går ann å få tak i . Terje Norum og Henrik Akselsen på tangenter. Odd-Erik Hansen på gitarer og Torstein Kinn på kontrabass.

Vi lover en konsert med høytid og folkelighet. Bli med på julekonserten i Kirken i Gamlebyen, Fredrikstad, 21. og 22.Desember, rett før den store høytiden begynner.

Hjertelig, hjertelig velkommen.

Hilsen Bjørnar

Billetter kjøpes på Fredrikstad kino tlf. 69 30 60 90 eller fredrikstadkino.no