Brageteatret: Stor Cis-energi

Om arrangementet

STOR CIS-ENERGI 
 
«Stor cis-energi» belyser et tema som skaper noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: transtematikk. Teaterforestillingen utspilles i en intim setting, der publikum kommer tett på både karakterene og følelsene. 

Det er personalmøte på en videregående skole, og lærerne har mange punkter de skal snakke om. Så dukker et uvanlig spørsmål opp, en av elevene har bedt om å få spille på fotballaget til det motsatte kjønnet. Hvordan skal skolen håndtere dette? 
Konfliktnivået blir spissere og samtalen vanskeligere. Hva skal de si til elevene? En lærerstab, ledet av en meget tydelig sosiallærer, kastes inn i en diskusjon som forsøker å være prinsipiell, men ender personlig og privat. En vikar i dans, en rektor, en norsklærer, en håndballærer og en fotballærer fra idrettslinja må balansere seg gjennom ulikheter og uenigheter med mål om å finne en akseptabel løsning. 

Manus, regi og scenografi: Even Torgan 
Kostymeansvarlig: Karoline Sundsrud 
Lysdesigner: Gard Gitlestad 
Dramaturg: Oda Radoor 
Plakatfoto: Leikny Havik Skjærseth 

Produsert av Brageteatret 2023

Stor Cis-energi er Brageteatrets femte produksjon i kategorien brage_ung, for målgruppa ungdom/unge voksne 16-26 år. Den vil også egne seg godt for voksne.

Se Stor Cis-energi for kr 85,-*! 
Gjennom bizzy-appen kan du oppleve mer kultur i Viken til en billigere pris! Bizzyappen samler eventer fra små og store arrangører rundt om i fylket, som passer for deg mellom 13-21 år.  Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke. Der vil du få informasjon om det som skjer og samtidig få gode rabatter på det du ønsker å dra på. Sjekk ut appen på SoMe eller i appstores. ?? https://play.google.com/store/apps/details? 
*Lokale avgifter kommer i tillegg til billetten.