Den russiske Nationalballet Moskva: Svanesjøen

Om arrangementet

Dørene åpner kl 18.30 Forestillingstart kl 19.30 | Slutt ca kl 22.00

En eventyrlystne handling, vakre kostymer, overbevisende musikk og dans, levert av dyktige ballettdansere fra Russland. Det er Svanesjøen at vi elsker det. Med musikken fra Svanensjøen, oppmuntret Tchaikovsky i 1877 både ballett publikum og klassisk musikk elskere. Russisk ballett, og fremfor alt Swan Lake, er preget av å la følelser komme til uttrykk uten å kaste bort et enkelt ord, steg eller tone. I klassisk staging blir musikk og dans felles for ett språk, som alle umiddelbart forstår.

Den russiske nasjonalballett fra Moskva har solister fra Moskva Bolshoi Ballet, og har hatt stor internasjonal suksess. Med over 30 dansere på scenen, vil du oppleve en vakker innstilling av Svanesjøen, som det var opprinnelig tenkt. Et oppsett som har sikret ballettens popularitet 140 år etter premieren i Moskva.

Bak selskapet er tidligere Bolshoi danser Sergei Radchenko sammen med Elena Radchenko - også en solist fra Bolshoi og fra Kirov, der "Svanesjøen" opprinnelig oppsto. De reiser verden flittig med selskapet.

Arrangør: Den russiske Nationalballet Moskva