Gå til hovedinnhold
Helen Mirren og Ryan Reynolds i Kvinnen i gull

Strikkekinofestival


Henter programmet...

Velkommen til Norges første strikkekinofestival!

Vårens strikkekinoer var så godt besøkt at vi nå slår til med en egen strikkekinofestival, sannsynligvis Norges første.

NB! Det er nå for sent å kjøpe festivalpass, men du kan fortsatt kjøpe enkeltbilletter til filmvisningene. Husk at det blir strikking i salen under filmene, men det er lov å se dem uten å strikke også.

Lørdag 10. oktober er det strikkefestival på kino! Vi viser tre filmer som strikkekino, altså kinovisninger hvor man kan strikke i vei! Om du vil se én, to eller tre filmer er opp til deg. Vi viser Kvinnen i gull med Helen Mirren kl.11.30, Så og på jorden som er oppfølgeren til Så som i himmelen kl.14.00 og den norske storfilmen Bølgen kl.17.00.

I kinofoajeen kan du møte:
Bitta Mikkelborg, designer,blogger og forfatter. Hun kommer på standen til Flamingo Garn og Hobby fra klokka 10.00 for å signere sin nye bøker, bl.a. Strømper - strikking hele året og Strikkekalender 2016.
Ann Myhre, blogger, designer og vottebokforfatter. Hun kommer som representant for Vottelauget og skal selge og signere boka Eventyrvotterm hun selger også mønster og strikkevesker.
Strikkedesigner Tone Svee Dahl selger mønster og garnpakker.
Line Eriksen selger sine strikkemønster.
Fredrikstad Husflidslag kommer og har egen stand.
Husk å ta med kontanter, det er kun kontantsalg på standene!

Med festivalpasset får du tre festivaltilbud:
• Garnhuset Fredrikstad gir 20 % på et kjøp på stand eller i butikken, som er åpen 10.00-19.00 på festivaldagen. Rabatten gjelder på ordinære varer.
• Flamingo Garn og Hobby gir 20 % på et kjøp på stand eller i butikken, som er åpen 10.00-19.00 på festivaldagen. Rabatten gjelder på ordinære varer.
• Joruns garn og gaver gir 35 % på alpakkagarn fra Drops og 20 % på annet Dropsgarn på stand og i nettbutikk.

Strikkekafé i Kafé Bendik (i andre etasje i kinofoajeen) kl.10.00-17.30. Lunsj serveres mellom kl.11.00 og 15.00. Festivalpasset inkluderer baguett, kaffe og kake.