Gå til hovedinnhold

Bursdag på kino


Vil du feire bursdagen din på kino?

Hver lørdag har vi bursdagspakker med film, pølser, brus og popcorn. Vil du ta med hele bursdagen på kino en annen dag går det også fint, da har vi ikke servering men vi gir bursdagsrabatt på billettene.


Slik bestiller du barnebursdag med servering:

1. Sjekk lista under og se hvilken dato som passer.

2. Send bestilling til roly@fredrikstad.kommune.no senest 8 dager før selskapet (altså fredag i uka før). Husk å si fra om noen i selskapet skal ha kyllingpølser eller vegetarpølser.

Dette må du vite:

Selskapet starter kl.12.15 med servering, filmen starter kl.13 og slutter ca 14.30/15.00, avhengig av lengden på filmen. Hvis vi har flere bursdagsforestillinger blir det andre tider, det står i oversikten.

Prisen er normalt kr.180 pr barn, men kan være høyere ved helt spesielle filmer. (Det er i så fall oppgitt i filmoversikten.)

Prisen inkluderer kinobillett, liten popcorn, brus og to pølser. Vi har ikke kake, men det kan man ta med selv hvis man ønsker det.

Det må være minst 8 gjester, men vi kan gjøre unntak hvis det også er andre bestillinger samme dag, så bare ta kontakt.

Bursdagstilbudet er for barn opp til 15 år.

Bruk gjerne invitasjonen som ligger som bilde over her hvis du vil.

Bursdagsfilmer fremover:

Bursdagstilbudet med servering har sommerferie, men du kan fortsatt feire bursdag med å ta med vennene dine på kino, og kanskje kombinere med en piknik i parken eller en tur på en av restaurantene i nærheten?

Augustprogram:

Lørdag 24. august: Angry Birds 2 Bursdag kl.12.15, film kl.13.00, ferdig ca kl.14.30. (for alle) FULLT.

Lørdag 24. august: Angry Birds 2 Bursdag kl.14.15, film kl.15.00, ferdig ca kl.16.30. (6 års grense) EKSTRAFORESTILLING!

Lørdag 31. august: Askeladden i Soria Moria slott Bursdag kl.12.15, film kl.13.00, ferdig ca kl.15.00. (antatt 9 års grense)Slik bestiller du bursdag på en vanlig forestilling, uten servering:

1. Finn en forestilling som passer. Programmet for kommende fredag-torsdag legges normalt ut hver tirsdag.

2. Bestill billetter ved å besøke billettluka eller ringe 69 30 60 90 (etter kl.12).

Husk å si fra at det er bursdag når du henter billettene, så får dere "bursdagspris", dvs et avslag på 10-15 kr pr billett (rabatten vil variere på forskjellige filmer).

Tilbudet gjelder barn opp til 15 år. Det er ikke noe krav til minsteantall når man har bursdag på en vanlig forestilling.