Gå til hovedinnhold
Marianne & Leonard: Word of Love

Kommende Pensjonistkino


Hver tirsdag kl.13.00 viser vi film, og Civitan serverer kaffe og kake fra kl.12.00. Åpent for alle, også for deg som ikke er pensjonist.

Her er filmene de neste ukene:

Tirsdag 1. oktober: Blinded by the Light (1t56m, 9 år)

Når en klassekamerat introduserer ham til «The Boss», ser Javed paralleller med sitt arbeiderklasseliv i Bruce Springsteens kraftige tekster, og begynner deretter å uttrykke seg i sin egen unike stemme. "Blinded by the Light" er en historie om mot, kjærlighet, håp, familie og musikkens unike evne til å løfte menneskets ånd.


Tirsdag 8. oktober:
Edie (1t42m, 6 år, anb u/v)
Edie er en herlig og livsbejaende film om å stoppe opp og nyte og utnytte den begrensede tiden vi har i live. Fantastiske bilder, sterke rollefigurer og en hjertevarm historie danner rammene for en fjellvandring som ikke bare er en del av filmen, men som faktisk gjorde hovedrolleinnehaver Sheila Hancock til den eldste personen som har besteget Mount Suilven – i virkeligheten.

Og Quick (2t11m, 15 år)
QUICK er en nervepirrende historie om to journalister som gir alt i jakten på sannheten, et rettssystem i forfall og en løgner som slutter å lyve. En medrivende journalistisk thriller som bygger på den fascinerende og sanne historien om en av Nordens største rettsskandaler.


Tirsdag 15. oktober:
Astrup (1t19m, 12 år)
En storslått biografisk ferd gjennom Nikolai Astrups liv og inspirasjonen bak hans mest kjente bilder.


Og
Marianne & Leonard: Words of Love (1t41m, for alle, anb u/v)
"Marianne & Leonard – Words of Love" er en vakker historie om den unike kjærligheten mellom Leonard Cohen og hans norske kjæreste og store inspirasjon Marianne Ihlen, som blant annet inspirerte ham til å skrive en av hans mest kjente låter «So Long Marianne».

Videre program:

Tirsdag 22.10.:

Wild Rose og Fyr & Flamme


Tirsdag 29.10.:

Spionen og Ildens ansikt


Tirsdag 5.11.:

Judy