Gå til hovedinnhold
Rob Brydon og Steve Coogan i The Trip to Spain
Premiere 11.aug 2017
Komedie
1 t. 44 min.

The Trip to Spain


Henter programmet...

The Trip to Spain
Originaltittel:
The Trip to Spain
Regi:
Michael Winterbottom
Skuespillere:
Steve Coogan, Rob Brydon, Marta Barrio, Claire Keelan, Margo Stilley
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Begrunnelse:
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på barn, og den blir derfor tillatt for alle.

Rob Brydon og Steve Coogan er tilbake på veien, og denne gangen på en kulinarisk reise gjennom Spania! Resultatet er selvfølgelig hysterisk morsomt, fylt av like deler kjendisparodier, matgleder og spansk kulturhistorie. Fra å følge i fotsporene til Wordsworth og Coleridge i Storbritannia og Lord Byron og Shelley i Italia, inntar de nå sine roller som Don Quixote og Sancho Panza i en Range Rover mens de nyter spanske herligheter som grillet blekksprut, ibericoskinke og pintxos.

Komikerduoen er blitt noen år eldre siden sist, eller i sin "sweet spot" i livet som de selv kaller det, og samtalene er følgelig preget av mer refleksjon rundt livet. Imitasjonene har samtidig blitt enda bedre, og spesielt Michael Caine, David Bowie, Roger Moore og Mick Jagger får gjennomgå.

THE TRIP TO SPAIN hadde sin premiere på filmfestivalen Tribeca i New York City og er i likhet med THE TRIP og THE TRIP TO ITALY regissert av Michael Winterbottom, kjent med filmer som 24 HOUR PARTY PEOPLE og THE KILLER INSIDE ME og en gjenganger i hovedprogrammet på filmfestivalen i Cannes.