Gå til hovedinnhold
Madagaskar

Madagaskar


Dørene åpner 1 time før forestilling | Varer ca 2 timer inkl pause

Henter programmet...

I år spiller Vindeleka forestillingen Madagascar - a musical adventure JR på Speilet!

Musicalen bygger på den kjente animasjonsfilmen med samme navn. Som i filmen, så er det dyr som er hovedpersonene i stykket.

Stykket handler som i filmen om fire dyr som har levd hele livet i lykkelig (?) fangenskap i en dyrepark. Løven Alex er kongen av «byens jungel» og hovedattraksjonen ved dyrehagen. Sammen med bestevennene – sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria – har han levd hele livet i fangenskap og er i grunnen ganske fornøyd med det. I dyrehagen får man nemlig både gourmetmåltider og fin utsikt over parken.

Men Zebraen Marty er nysgjerrig på «livet på utsiden» og sniker seg ut en natt sammen med en gjeng nebbete pingviner for å utforske byen.

Alex, Melman og Gloria oppdager at vennen deres er borte og bestemmer seg for å bryte seg ut de også, finne Marty og så bryte seg inn igjen i dyreparken før noen oppdager hva som har skjedd. De finner Marty, men de fire vennene samt pingvinflokken blir fanget, lagt i bur og satt på en båt til Afrika.

På veien får pingvinene det for seg at de kan unnslippe til Sydpolen, så de kaprer båten – og i prosessen blir kassene med Alex, Marty, Melman og Gloria kastet på sjøen og flyter i land på den eksotiske øya Madagaskar utenfor Afrikas østkyst. Nå sitter de fire blaserte bysnobbene plutselig fast i en ekte jungel, ikke et behagelig hjem som i dyrehagen, og ingen av dem har noensinne sett en jungel!

Forestillingen passer for barn, unge og voksne i alle aldre.

 

Arrangør: Vindeleka barne og ungdomsteater