Gå til hovedinnhold
Stillbilde 17

Kinoen er åpen hele påsken


Kinoen er åpen ALLE dager i påsken.

Åpningstider i påsken:
2. Påskedag: Billettluka åpner kl.12.30. Siste film starter kl.21.30.
Fra tirsdag 23. april: Vanlige tider igjen, billettluka åpner kl.11.30 mandag-fredag og kl.12.00 lørdag og søndag.

Vi har seks premierer til påske. Veldig mange har gledet seg til After, en kjærlighetshistorie basert på de populære bøkene med samme navn. Journal 64 er også basert på en bok, dette er tredje filmatisering av Jussi Adler Olsens kriminalbøker. Hardkokt dansk krim på sitt ypperste!

Hellboy også mange fans, og vil garantert få mange nye fans med den nye, heftige filmen med David Harbour (kjent fra Stranger Things) i tittelrollen. Adskillig mer stillferdig blir det i den italienske filmperlen Lykkelige Lazzaro. Du kan også se flere av filmene fra de siste ukene, blant annet Shazam, Pet Sematary og Ut og stjæle hester.

Påska byr på to nye familiefilmer. Gode, gamle Asterix og Obelix er tilbake på kino i tegnefilmen Asterix: Trylledrikkens hemmelighet. Tegnet moro er det også i Drømmeparken, om en fornøyelsespark du aldri har sett maken til, og om den unge jenta som skapte parken og som nå må redde den. Dumbo, Rive-Rolf og en håndfull andre familiefilmer fortsetter også i påskeferien, og fra Skjærtorsdag har vi førpremiere på tegnefilmen Det flyvende teppet.

Husk at vi har Atmos, det beste lydanlegget som finnes, i fire av salene våre. Filmer som du kan oppleve med herlig Atmos-lyd denne helga er Shazam, Pet Sematary, Us, Dumbo (engelsk tale) og Captain Marvel.


Velkommen til en kinopåske full av store opplevelser! PS: Har du sikret deg billetter til Avengers: Endgame? Over 800 billetter er allerede solgt til premiereuka, som starter onsdag 24. april.