Gå til hovedinnhold
sørlandet

Musikkbrunch: Mozart og Bellman på Sørlandet


Henter programmet...

Dørene åpner kl 11.45.

Musikkbrunch Fredrikstad: Mozart møter Bellman om bord i Fullriggeren Sørlandet under The Tall Ships Races Fredrikstad.

Under The Tall Ships Races Fredrikstad 11.-14. juli gjester over 70 fartøy byen vår. Den kulturelle spaserstokken har kapret Fullriggeren Sørlandet lørdag 13. juli og vi inviterer til konserten «Mozart møter Bellman» med sangeren Christopher Pedersen og Østfold strykekvartett.

Bellman og Mozart levde samtidig, og konserten trekker paralleller mellom ballsalene i Wien og ”kneipa” i Stockholm. Det blir et knippe sanger og epistler av Bellman, humørfylt innhyllet i Mozart.

Det vil bli tid for en enkel servering kaffe med noe attåt og en titt ombord skuten etter konserten, dette er inkludert i billetten. Begrenset antall billetter, oppdelt i sitte- og ståplasser, som kan kjøpes på Fredrikstad kino.

Sørlandet er verdens eldste operative og mest autentiske fullrigger, bygget i 1927. Det er en klasse A skute med hjemmehavn i Kristiansand.

Musikkbrunch Fredrikstad er en del av Den kulturelle spaserstokken, som er en ordning for 65 + år.

Medvirkende: Christopher Pedersen (vokal), Ole Hermann Huth (1.fiolin), Maria Sergejevna Dahl (2. fiolin), Helle Tennøe Andersen (bratsj) og Liv Frengstad (cello)

Velkommen til en uforglemmelig opplevelse!