Gå til hovedinnhold
honey

Honningbarna på Gamlebyen Kulturhus


Henter programmet...

Dørene åpner kl 20.00, konsertstart kl 22.00. 18 års aldersgrense.

Honningbarna er tilbake!
Et av våre viktigste og mest markante band valgte i fjor høst å for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt og nedherja Rockefeller.

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter blitt stadig hyppigere omtalt som landets beste liveband.

Like før sommeren annonserte bandet at de 26. oktober igjen skal fylle Rockefeller, men bortsett fra noen kryptiske drypp i sosiale medier har det vært få andre livstegn å spore.

Nå bryter Honningbarna tausheten så til de grader, og annonserer både ny musikk og en to måneder lang høstturné

23. august slippes den eksplosive dobbeltsingelen Siden sist, bandets første utgivelse på over halvannet år. Låtene er også deres første med ny gitarist, svenske Johan Hansson Liljeberg, og er produsert sammen med Erlend Mokkelbost.

Om låtene sier de selv følgende: «Vi vil at musikken vår skal være lyden av de livene en lever, ikke soundtracket av rømmingen fra dem. Også når livene vi lever ikke er særlig catchy, euforiske eller romantiske, men heller oppleves som forvirrende, uforståelige, eller kanskje også voldelige. Eller alt det der samtidig. Disse to låtene er det.»

Senere i høst er Honningbarna tilbake på veien der de virkelig hører hjemme – i kaoset blant deres konstant voksende publikum:

04.10. – Gamlebyen Kulturhus, Fredrikstad
05.10. – Kreti og Pleti, Jessheim
10.10. – Tou Scene, Stavanger (+U18)
11.10. – Høvleriet, Haugesund
12.10. – Caledonien, Kristiansand
18.10. – Rokken, Volda
19.10. – USF Verftet, Bergen
20.10. – Parkteatret, Oslo (Yngling U18)
24.10. – Stasjonen, Tønsberg
25.10. – Akkerhaugen Stasjon, Akkerhaugen
26.10. – Rockefeller, Oslo
31.10. – Blårock, Tromsø (+U18)
01.11. – Dama di, Bodø
02.11. – Kulturhuset Mo, Mo i Rana
07.11. – Terminalen, Ålesund
08.11. – Samfundet, Trondheim
09.11. – Vårt Hjem, Steinkjer


Arr: Gamlebyen Festivaldrift AS