Jeg er Zlatan

★ 0 vurderinger
+Interessert

Om filmen

Originaltittel: Jag är Zlatan

Premiere: 2022-07-29

Varighet: 1t 42min

Sjanger: Drama

Aldersgrense: 6 år

Originalspråk: Svensk

Regissør: Jens Sjögren

Jeg er Zlatan er historien om Sveriges beste fotballspiller gjennom tidene, som med glimt i øyet og en stor porsjon vilje og mot oppnådde alle sine mål.

Jeg er Zlatan er den underholdende underdog-historien om en ung fyr fra Malmøs røffe forstad Rosengård, som gjennom stålvilje, hardt arbeid og klokketro på eget talent, erobret Europas største fotball-ligaer. Det er en fengslende skildring av et Sverige i endring, sett gjennom øynene til en av historiens mest berømte svensker. Jeg er Zlatan tar oss fra grusen i Malmøs forsteder til det grønne gresset i verdens største klubber. Med talent, hardt arbeid og en sterk vilje er alt mulig.