Lange flate ballær 3

Nå er den her, filmen vi har venta på i 14 år: Lange flate ballær 3!

 Billetter kan du kjøpe HER.

Aldersgrensen er 6 år. 
Filmen varer i 1 time og 48 min.

Vil du kjøpe en egen, lukket visning av Lange flate ballær 3 eller et stort antall billetter? Send en epost til josj@fredrikstad.kommune.no så gir vi deg et tilbud.

Vil du korte ned ventetiden? Følg Lange flate ballær på Facebook og sjekk ut nettsiden www.langeflateballer.no

Lyst på noen kule effekter fra Edgarasjen? Du kan se hele utvalget utstilt på kinoen nå og snart kommer capser til salg i kiosken vår. Full butikk finner du på nett: langeflateballer.no/shop/

Tre ting du kanskje ikke visste om Lange flate ballær-filmene og Fredrikstad Kino:

Lange flate ballær 2 er den nest mest sette filmen på Fredrikstad Kino gjennom alle tider. Bare slått av Lange flate ballær 1 som troner på førsteplass. På tredjeplass ligger Titanic.

Både Lange flate ballær 1 og 2 har scener som er spilt inn på Fredrikstad Kino. I første film er noen av publikumsscenene under VM-finalen spilt inn i foajeen, mens innsiden av ubåten i andre film er filmet i ventilasjonsrommet til kinoen og Rådhuset.

To av kællane har jobba på Fredrikstad Kino. Frode Lie (Freddy) har vært sivilarbeider og maskinist på kinoen, mens Jan Edgar Fjell (Edgar) har jobba både som maskinist og kontrollør, og kommer du på Penjonistkino en tirsdag kan det hende at det er Jan Edgar som tar deg i mot.

Hva skjer i den nye filmen? Litt kan vi avsløre:

Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila

Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg resten av kællane på Edgarasjen til Litauen for å løse sitt eget problem. Der skaper Petters egoisme mye større og farligere problemer for dem alle.

Lange Flate Ballær 3 er den etterlengtede og lenge etterspurte oppfølgeren til de folkekjære komediene Lange Flate Ballær 1 og 2. Begge disse satte publikumsrekorder og har fortsatt høye seertall på TV og streamingtjenester, så fanbasen til Lange Flate Ballær-universet er stor. 3'ern er spekket med alt det publikum elsket i forløperne, og mer til. Så etter alle solemerker blir dette en minst like stor suksess.