Ricochets

Om arrangementet

Dørene åpner kl 20.00. Kun ståplasser.

Ricochets comeback rystet grunnmuren i Musikk-Norge i sommer. Til vinteren legger bandet ut på klubbturné.

Denne sommeren ble Ricochets sitt etterlengtede comeback til en publikums-og anmeldersuksess i den norske festivalsommeren da bandet spilte for fulle gressletter på blant annet Øya, Pstereo og Bukta. Til vinteren legger bandet ut på en høyt ønsket klubbturné.

«Østfoldingene er blant de aller best rock’n’roll-gruppene gamle Norge har fostret.» skrev iTromsø etter Buktafestivalen, mens avisa Nordlys mente at «Den eneste feilen med denne konserten, er at den ikke avsluttet festivalen»

«Deres albumtrilogi er noe av det mest tidløst bunnsolide som er laget av rock i Norden,og de kommer til å stå seg så lenge folk hører på rock.Men vi må heller ikke glemme at dette førstog fremst var etliveband. De var så bra live at det tenderte til å være ubegripelig.»-Egon Holstad.

Når vokalist Trond Andreassen runger utover anlegget er han i en særklasse når det kommertil intensitet og innlevelse, og det er ingen sommenerdet han synger mer enn Andreassennår han spytter ut følelser igjennom sin bohemiske rock og ekstreme tilstedeværelse.

Arr: United Stage