Standup Fredrikstad – Fredrik Steen med flere

Billetter

Om arrangementet

Dørene åpner kl 19.00.

Standup Fredrikstad kjører på med herlig moro i førjulsstria. Tirsdag 17. desember er det denne buketten med flotte komikere som kommer til Speilet/Blå Grotte:

Headliner: Fredrik Steen – Fredrik er bosatt i Oslo, men født og oppvokst i Ulsteinvik på Sunnmøre. Han er stand-up komiker, tekstforfatter og skuespiller. Fra 1992-1998 var han programleder og reporter i NRK P1 og P3, men hekta seg kjapt på da det nye stand-up miljøet etablerte seg i Oslo på begynnelsen av 90-tallet. Siden debuten på Jacob Aalls på Majorstua i Oslo i 1994 har Fredrik gjort mer enn 2500 show og forestillinger. Det blir stadig vekk påstått at Fredrik er mannen bak revyfiguren Hildegunn Moltubakk, som fremdeles er en av landets største revysuksesser i nyere til. Ellers kan det nevnes om Frederik at han fikk hår på tissen lenge etter at han begynte å miste håret på hodet og at han en gang måtte late som om han var politi for å komme seg unne en lei situasjon…
For tiden er han aktuell med soloshowet Breaking Dad, men nå tar han en liten pause fra showet for å gjeste klubben vår 

Jesper Laursen – Jesper er dansk, men kom til Norge som bekvemmelighetsflyktning i 2006. Han bor i Skien, har to barn og det er dessverre det mest spennende det er å si om han. Jesper er ofte å finne på stand up klubber på Østlandet, mest for å drikke øl og spise røde pølser.
P.S. Han snakker norsk.

Merethe Lindstad – Merethe har tatt standup-scenene i hovedstaden og Norge forøvrig med storm. Men sin unike historie og bakgrunn serverer hun humoristiske perler som får deg til å tenke, og innse hvor godt du egentlig har det. Dette er dama som overrasker positivt gang på gang på gang!

Nils-Erik Flatø – Nils-Erik er et fyrverkeri av en komiker, som vi simpelthen elsker å se på scenen. Humøret hans er veldig engasjerende, og vi gleder oss til å vise glade Sarpinger hva denne mannen har å by på!

Christoffer Jensen - Christoffer er fra Sandbakken i Sarpsborg! Etter å ha debutert på scenen på Glenghuset for et par år siden, er Christoffer nå klar for å prøve seg utenfor de trygge bygrensene. Sånn er det i denne bransjen, man må klore seg opp og frem. Og noen kommer raskere opp i høyden enn andre, Christoffer er en av dem.

Konferansier: Rune Vold – Rune har herjet stand-up scener flere steder i landet etter han startet med standup for seks år siden. Med sine vanvittige historier fra sitt eget liv og hverdagsobservasjoner, har han underholdt tusenvis av humorentusiaster. Han har stått på mange av Norges standup-scener, og er også en av drivkreftene bak Standup Fredrikstad.

Endringer av annonserte komikere kan skje, dette vil i tilfellet bli informert om på vår Facebook-side.

Arrangør: Standup Fredrikstad