25 års jubileum: Gjenopplev Star Wars Episode 1 på kino

Bli med oss på en uforglemmelig reise tilbake til en galakse langt, langt borte når vi feirer 25-årsjubileet til "Star Wars Episode 1: The Phantom Menace" på Fredrikstad kino! Sett av datoen, den 4. mai kl. 18:00, for en eksklusiv visning av denne episke filmen som fanget millioner av hjerter og tok verden med storm.

Billetter finner du her!

Ta del i den episke kampen mellom lysets og mørkets krefter når Jediridderne Obi-Wan Kenobi og Qui-Gon Jinn, portrettert av de uforglemmelige skuespillerne Ewan McGregor og Liam Neeson, entrer scenen for å redde dronning Amidala og hennes fredelige planet fra mørkets onde hær.

Mens de kjemper mot mørket, oppdager de en ni år gammel gutt ved navn Anakin Skywalker, hvis skjebne er bundet til hele galaksens skjebne. Gjennom Anakins uvanlige styrke i Kraften, får vi et glimt av den utrolige reisen som skal følge, som ville forme galaksens skjebne på måter vi aldri kunne ha forestilt oss.

Gjenopplev magien og spenningen som førte oss inn i Star Wars-universet på nytt, og la deg bli fortryllet av de ikoniske karakterene, de storslåtte slagene og den uforglemmelige musikken skapt av mesteren selv, John Williams.

Følg arrangementet på Facebook!

Publisert
22. mars 2024
Skrevet av
Cathrine Haugen