Filmklubb: El Topo

I samarbeid med Filmklubb Fredrikstad viser vi "El Topo" (fra 1970) onsdag 17. april kl. 18:00 her på Fredrikstad kino.

Billetter finner du her!


Alejandro Jodorowski! Kjent som mannen som aldri fikk lage filmen Dune. Men han har faktisk laget en del annet. Blant annet El Topo, «muldvarpen» på spansk. Han graver seg mot lyset, men blir blind da han ser det.

Dette kan vi garantere dere at blir en av de rarere filmene dere ser her i år. Mexico, den endeløse ørkenen. Og denne filmen er faktiske bare to år yngre enn The Good, the Bad and the Ugly – som den på sin snodige måte kritiserer. Alt av Jodorowski er verdt en titt, så kom innom her. Psykedelia, ørken, og masse western!

Spillefilm, western. Mexico.
Språk: Spansk, m/norsk tekst.
Lengde: 2t 5 min.
Aldersgrense: 15 år.
Regi: Alejandro Jodorowsky.

Om Filmklubb Fredrikstad: 
Filmklubb Fredrikstad er for filmelskere i alle former. Klubben visert et mangfoldig program dedikert til den rike filmhistorien, både stor og smal. Filmklubb Fredrikstad er en del av Norsk Filmklubb Forbund.

Obligatorisk medlemskap: 200 kr. per semester.
Pris per visning: 50 kroner.
Medlemskap og billetter kan kjøpes på Fredrikstad Kino eller på fredrikstadkino.no. Fysisk medlemskort får du tildelt første gang du møter opp. 

Vi ønsker alle filminteresserte hjertelig velkommen som nye medlemmer! Etter hver visning møtes vi på Tæps for uformell filmprek og trivelig samvær.

Se alle vårens filmer her!

Følg arrangementet på Facebook!

Publisert
18. januar 2024
Skrevet av
Cathrine Haugen