Bursdag på kino

Pga koronokarantene er alle bursdager avlyst, foreløpig frem til påske. Mer informasjon kommer år vi vet når vi kan åpne igjen.

Vil du feire bursdagen din på kino?

Hver lørdag har vi bursdagspakker med film, pølser, brus og popcorn. Vil du ta med hele bursdagen på kino en annen dag går det også fint, da har vi ikke servering men vi gir bursdagsrabatt på billettene.


Slik bestiller du barnebursdag med servering:

1. Sjekk lista under og se hvilken dato som passer.

2. Send bestilling til roly@fredrikstad.kommune.no senest 8 dager før selskapet (altså fredag i uka før). Husk å si fra om noen i selskapet skal ha kyllingpølser eller vegetarpølser.

 

Dette må du vite:

Selskapet starter kl.12.15 med servering, filmen starter kl.13 og slutter ca 14.30/15.00, avhengig av lengden på filmen. Hvis vi har flere bursdagsforestillinger blir det andre tider, det står i oversikten.

Prisen er normalt kr.190 pr barn, men kan være høyere ved helt spesielle filmer. (Det er i så fall oppgitt i filmoversikten.)

Prisen inkluderer kinobillett, liten popcorn, brus og pølse. Vi har ikke kake, men det kan man ta med selv hvis man ønsker det.

Det må være minst 8 gjester, men vi kan gjøre unntak hvis det også er andre bestillinger samme dag, så bare ta kontakt.

Bursdagstilbudet er for barn opp til 15 år.

 

Bursdagsfilmer fremover:

Pga koronokarantene er alle bursdager avlyst, foreløpig frem til påske. Mer informasjon kommer år vi vet når vi kan åpne igjen.


Slik bestiller du bursdag på en vanlig forestilling, uten servering:

1. Finn en forestilling som passer. Programmet for kommende fredag-torsdag legges normalt ut hver tirsdag.

2. Bestill billetter ved å besøke billettluka eller ringe 69 30 60 90 (etter kl.12).

Husk å si fra at det er bursdag når du henter billettene, så får dere "bursdagspris", dvs et avslag på 10-15 kr pr billett (rabatten vil variere på forskjellige filmer).

Tilbudet gjelder barn opp til 15 år. Det er ikke noe krav til minsteantall når man har bursdag på en vanlig forestilling.