Gavekort på kino

Kinogavekort er alltid en populær gave!

Enten du skal kjøpe julegave, bursdagsgave eller bare har lyst til å gi en liten gave til noen som fortjener det, kan du gi dem en kinoopplevelse i gave! Husk at opplevelsesgaver er miljøvennlige gaver.

Her er noen gavetips fra kinoen:

KJØP GAVEKORT PÅ NETT:

Du kan kjøpe gavekort på nettet og skrive dem ut hjemme! Du kan også velge motiv, legge til mottaker og giver, og skriv på en liten hilsen. KINOGAVEKORT PÅ NETT KJØPER DU HER>.

Gavekort selges på nettet hele døgnet, alle dager.

KJØP KINOGAVEKORT PÅ KINOEN:
Du kan selvfølgelig også kjøpe gavekort på kinoen. Billettluka er åpen fra kl.11.30 mandag-fredag og fra kl.12.00 lørdag og søndag. Gavekortene fyller du med valgfri sum, selve kortet koster kr.10. Kinogavekortene kan også brukes når man kjøper billetter på nett. Du kan bruke hele summen på kortet, og det kan brukes både til kinobilletter, kulturbilletter og kioskvarer. (Tips: Barnefilmer koster normalt 80-90 for vanlig film og 100 for 3D, film for ungdom/voksne koster normalt 120-130 for vanlig film og 130-150 for 3D, men det finnes filmer som har andre priser.)

KJØP GAVEKURV MED GODTERI OG KINOBILLETT:
En enda morsommere kinogave: Gavekurver med godteri og kinobillett. De kommer i tre varianter:
Barnekurv: 1 kinobillett og godteri kr.292
Medium kurv: 1 kinobillett og godteri kr.377.
Stor kurv: 2 kinobilletter og godteri kr.472.
Familiekurv: 4 kinobilletter og godteri kr.824
Dersom du skal ha mange kurver bør du bestille på forhånd, send en epost til kino@fredrikstad.kommune.no (Eposten betjenes i kontortiden mandag-fredag.)

Kjøp kinobilletter til hele gjengen:
Skal du gi en gave til alle ansatte i bedriften din, alle kundene dine, hele syklubben eller alle i idrettslaget? Vi selger nå gavebilletter til kr. 120 pr stk, som kan brukes på alle filmer. Minsteantallet er 25 stk og de kan bestilles på epost: josj@fredrikstad.kommune.no

Kjøp en hel kinoforestilling:
Hva med å ha kinosalen helt for seg selv? Vi kan tilby lukkede visninger for små og store grupper, med priser fra kr.5.000 og oppover. Prisen vil avhenge av film, tidspunkt og antall, så send en epost til josj@fredrikstad.kommune.no hvis du vil vite mer. (Det er billigst på hverdager og på dagtid, og prisen stiger med størrelsen på salen.)