Gode filmer, gode samtaler

Velkommen til Filmprek!

Filmprek er vår hyllest til filmkunsten, en unik serie med intelligente, underholdende og inspirerende filmsamtaler som du finner på Fredrikstad Kino.

Hva er Filmprek? 
Det er mye mer enn bare en filmvisning; det er en dypdykkende opplevelse som gir deg innsikt i filmenes magi på en helt ny måte. Ca 5-10 ganger i året inviterer vi deg til å bli med på denne spennende reisen, hvor du får sjansen til å møte skuespillere, regissører eller andre bransjepersonligheter som virkelig har noe å dele med deg.

Her er hva du kan forvente fra en Filmprek-opplevelse:

  1. Førsteklasses filmer: Vi kuraterer nøye utvalgte filmer som ikke bare underholder, men også utfordrer tankene dine.
  2. Inspirerende samtaler: Etter filmvisningen åpner vi dørene til en verden av samtaler og innsikt. Våre gjester, som inkluderer skuespillere, regissører og andre filmskapere, deler sine unike perspektiver og historier. Du vil få sjansen til å stille spørsmål og engasjere deg med menneskene som skaper filmene du elsker.
  3. Dybde og forståelse: Filmprek handler om å gå bak kulissene, avdekke hemmelighetene og forstå filmenes sjel. Du vil oppdage de små detaljene som gjør en film minneverdig og få innsikt i den kreative prosessen bak hvert verk.
  4. Fellesskap og lidenskap: Filmprek samler filmelskere og skaper en sterk følelse av fellesskap. Det er et sted hvor lidenskapelige filmentusiaster kan møte likesinnede og dele opplevelser og meninger.

Så, om du er en filmelsker som ønsker mer enn bare å se filmer, er Filmprek det rette stedet for deg. Bli med oss på en reise gjennom filmverdenen som vil utvide horisontene dine, berøre hjertet ditt og vekke din kjærlighet for film på nytt.

Fredrikstad kino og Filmprek venter på å ønske deg velkommen til en filmopplevelse du sent vil glemme.

Følg også Filmprek på www.facebook.com/filmprek 

Program

Invalid date Invalid date