Skolekino

Fredrikstad Kino er stolte av å tilby et spennende skolekino-tilbud til skoler og barnehager i skoletiden, fra mandag til fredag. Vi kan også tilrettelegge spesielle visninger for skolegrupper etter avtale.

På nettsiden, www.skolekino.no, finner du gratis pedagogisk materiell til nøye utvalgte filmer. Dette er en verdifull ressurs for lærere og pedagoger. Det blir laget filmstudieark til forskjellige klassetrinn, inkludert barnehager og videregående skoler. Undervisningsmaterialet gir informasjon om selve filmen, tematisk bakgrunnsmateriale og forslag til spørsmål og arbeidsoppgaver. I basen kan du søke på filmtitler, klassetrinn, fag og tema for å få forslag på filmer som passer deres behov.

Alle barnehager, skoler, fritidsklubber, institusjoner som jobber for og med barn, samt voksenopplæring kan benytte seg av Skolekino-tilbudet her på Fredrikstad kino. Prisen eleven betaler vareierer ut i fra hvilken film som velges og ligger på mellom 70-90 kr per billett, mens alle lærere og ansatte får gratis adgang. Dette tilbudet gjelder på alle hverdager frem til kl. 16:00 og forutsetter at det er medfølgende lærer eller ansatt fra skolen. Det er ingen aldersbegrensning.

Filmer som går på kino nå er aktuelle visninger til skolekino, men kom gjerne også med egne ønsker så ser vi om vi har mulighet til å skaffe dette.
Her er oversikt over hvilke filmer som går på kino nå!

Skolekino bør bestilles senest 14 dager før visningen og for å reservere billetter, ber vi deg sende en e-post til ainbin@fredrikstad.kommune.no. Vennligst oppgi ønsket film, dato, tidspunkt, antall elever og lærere i bestillingen.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en lærerik og underholdende opplevelse på Fredrikstad Kino!